Gratis adviesspreekuur op donderdagavond voor werkenden

Van onze redactie
5 april 2023

Mensen die werken kunnen moeilijk overdag advies vragen. Dat is ook voor arbeidsmigranten zo. Daarom geven Bindkracht10 en de Stip gratis advies voor mensen die overdag werken op donderdag van 18:00 tot 20:00 uur.

Werk en toch laag inkomen
Werk moet lonen. Helaas is dat niet voor iedereen zo. Er zijn veel mensen die werken met een laag inkomen. De meeste regelingen voor mensen met een laag inkomen zijn er ook voor werkenden. Dat weten veel mensen niet. En als je inkomen elke maand wisselt is het moeilijk overzicht te houden. Je kunt dan wel wat hulp gebruiken.

Speciale kennis aanwezig
Voor arbeidsmigranten zijn er speciale regels. Deze zijn vaak onduidelijk en onbekend. Bij het avondspreekuur werken medewerkers die weten welke regels voor werkende mensen en arbeidsmigranten gelden. Zij worden ondersteund door getrainde vrijwilligers. Heb je geldzorgen of kun je nu al de rekeningen niet betalen. Maak dan een afspraak met een financieel expert op bindkracht10.nl/geldzorgen.

Kom langs, bel of mail
Het avondspreekuur van de Stip en Bindkracht10 is elke donderdag van 18.00 tot 20.00 uur. Kom langs bij onze locatie in Oud-West, Wijkcentrum Titus Brandsma aan de 2e Oude Heselaan 386

Of stel je vraag per mail of bel naar 06-43006433.


Dit bericht delen:

Advertenties