Moenen Woninginrichting draait nog steeds op volle toeren!

Van onze redactie
4 april 2023

Moenen Woninginrichting biedt zoals u ongetwijfeld weet PVC-vloeren, vloerbedekking, gordijnen, horren, raambekleding én oosterse tapijten & vloerkleden! Het gerenommeerde bedrijf is al 45 jaar gevestigd in het hartje van het centrum van Nijmegen aan de Moenenstraat 2-4-6.

We praten hier dus over de totale woninginrichting met een jarenlange ervaring als het gaat om vakmanschap, advies, kwaliteit en service. Het team heeft, zoals u zich voor kunt stellen, honderden woningen met haar prachtige producten verfraaid en draait anno 2023 nog steeds op volle toeren!

Vooral bij de afdeling PVC-vloeren is het druk. Logisch in verband met de vele voordelen die deze vloeren hebben. Een PVC-vloer versplintert niet, breekt niet af of barst niet ten gevolge van zware belasting.

En het ziet er altijd als hout of steen prima uit! Tevens zijn de vloeren geschikt voor vloerverwarming, zijn ze stil, waterbestendig en behoeven weinig onderhoud. Zeker een duurzaam en betaalbaar product dus.  Moenen werkt hierin o.a. met de merken Therdex, het Duitse product Wineo, Floor XL en Design Flooring.

Meer info: www.Moenenwoninginrichting.nl 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen