Handyman Dukenburg uniek met rollators en rolstoelen!

Van onze redactie
29 maart 2023

Eli Keijman is de 35-jarige medewerker van Handyman, dat alweer 13 jaar in Winkelcentrum Dukenburg gevestigd is. Als we hem in zijn winkel spreken, praat hij vol passie over de producten: “Sinds een half jaar hebben we ons assortiment uitgebreid met rollators en rolstoelen en dat blijkt een groot succes! We hebben er al veel klanten blij mee kunnen maken. We hebben ze vanaf €149,- en verkopen ook accessoires.”

Handyman staat natuurlijk bekend om zijn onderdelen en accessoires van elektrische huishoudelijke apparaten. “Ons assortiment is in de loop der jaren veranderd en verbeterd. We willen onze klanten nu nóg meer service bieden. Ik bedoel dan bijvoorbeeld onze sleutel- en printservice. De printer die we nu hebben is compleet nieuw. We zijn zelfs in Winkelcentrum Dukenburg de enige winkel waar je nog kunt kopiëren, printen en scannen!”

Daarnaast vervangt Handyman batterijen van horloges en autosleutels. “Ook de sleutelservice wordt door onze klanten zeer op prijs gesteld”, vervolgt Eli. “Hierin zijn we in het Winkelcentrum eveneens de enige winkel die deze service biedt! Op het gebied van inktpatronen hebben we trouwens meer dan 300 cartridges op voorraad.”

Dus mocht u iets kapot hebben aan uw huishoudelijke apparaat, dan bent u bij Handyman Dukenburg aan het juiste adres. Meer info: www.handyman.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen