Nieuw boek van Nijmeegse Monique Eekelder: 'Lycka en de magische dekenkist van opa'

Van onze redactie
28 maart 2023

Op vrijdag 31 maart verschijnt het nieuwe boek 'Lycka en de magische dekenkist van opa - Ga mee op avontuur in de magische wereld van de elfen' van Monique Eekelder. Geïnspireerd door haar eigen opa, tovert Monique in dit magische kinderboek met elke bladzijde een glimlach op het gezicht van de lezer. 

Lycka is helemaal klaar voor een nieuw avontuur. Ze gaat een weekend bij opa logeren. Samen met opa maakt ze bijzondere dingen en veel bijzondere avonturen mee. Lycka komt de werkplaats bij opa binnen en ze ziet de dekenkist staan. Lycka hoort wat geritsel en getik bij de dekenkist. Vol verwondering kijkt ze met grote ogen wat er gebeurt. Wat is er met de dekenkist aan de hand? Dan ziet ze een elfje en ontdekt de wereld van de elfjes. Dan gebeurt er iets magisch. Is het een droom of is het toch echt waar? Prachtige illustraties die je doen verwonderen.

Monique Eekelder (1976) is schrijfster, illustrator en woonbegeleider in de zorg, kindermeditatiedocent, kinderyogadocent, hsp-coach en lifecoach. De auteur, woonachtig in Nijmegen, schrijft sinds 2020 gedichten. In mei 2021 is haar eerste boek 'Gedichten vanuit mijn hart geschreven' uitgekomen. Haar hobby is tekenen, schilderen en wandelen in de natuur.

9789464683530, verkoopprijs €16,50.


Dit bericht delen:

Advertenties