OPEN DAG tennisclub The Insiders

Van onze redactie
24 maart 2023

Op zondag 23 april houdt TC The Insiders een Open Dag voor iedereen die interesse heeft om (weer) te gaan tennissen. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 13.00-18.00 uur op de Van Haapsstraat 80 in Nijmegen. (Bij slecht weer: tussen 16.00-18.00 uur). TC The Insiders is een kleine, gezellige tennisclub in de wijk Groenewoud. Met twee perfect onderhouden gravelbanen, waar je vrijwel altijd op terecht kunt, zonder wachttijden.

80-jarig jubileum

Dit jaar viert TC The Insiders haar 80-jarig jubileum. Dit, en het feit dat er ruimte is voor nieuwe leden, is de aanleiding voor de Open Dag. Tijdens deze dag kun je vrijblijvend sfeer proeven en kijken of The Insiders iets voor je is. Bij goed weer is er ’s middags een informeel Jubileum tennistoernooi. Mocht je zin hebben om een balletje mee te slaan? Dat kan! Rackets zijn beschikbaar. (Zorg wel voor tennisschoenen die geschikt zijn voor gravel).

 Lid worden voor 80 euro

Vanwege het 80-jarig jubileum heeft TC The Insiders een fantastisch aanbod: wie nu lid wordt, betaalt dit jaar slechts € 80,- contributie (+ eenmalig 12,50 inschrijfkosten), in plaats van normaal € 150,-. Een extra reden om nu bij The Insiders te komen!

Ledensecretariaat (Marian de With): marian@insidersnijmegen.nl.

Meer info op: www.insidersnijmegen.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen