Moenen Delicatessen - What else?!

Tekst en foto's: John Vrolijks
22 maart 2023

Wie met de familie Zijlstra spreekt over hun Moenen Delicatessen, merkt al snel de passie voor Noten, Kaas, Wijn en aanverwante producten. En daarvan zijn natuurlijk de lekkerste pakketten samen te stellen want het is natuurlijk ook leuk om cadeau te geven en te krijgen! 

Zijlstra laat weten: “Naast de pakketten die op onze showtafel uitgestald liggen, kunt u natuurlijk ook uw pakket zelf samenstellen. Denkt u hierbij eens aan de oude kazen als Noviomagus 2 en 3 jaar oud (brokkelkaas) en de Keizer Karel (1 jaar oud). Ook de Sedure kruidenkaas is nu erg in trek. 

En wat betreft de wijnen zijn er bijvoorbeeld de Italiaanse als Voga ook in Prosecco en Tavernello en Terredirai- echt heerlijk!

Sinds kort hebben we ook de lokale speciaalbieren als Moenen en Mariken bier, de Eeuwige Jeugd en de Helse Engel van Brouwerij De Hemel in ons assortiment. Ook deze passen uitstekend in een cadeaupakkket.

Op het gebied van noten voeren we sinds kort nieuw Wilde Mannen Mix en de Stoere Vrouwen Mix. Die zijn redelijk pittig omdat daar wasabi in zit.” U kunt er zelfs voor kiezen om deze heerlijke producten op een prachtige snijplank van acaciahout te presenteren tegen een zeer gunstige prijs. Kijkt u maar eens op de website en naar de foto’s! 

Moenen Delicatessen, voor een avond heerlijke gezelligheid!
Meer info: www.moenendelicatessen.nl of bel 024-6630889. Kijk ook op de Facebookpagina en Instagrampagina.

 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen