10 bijeenkomsten voor 10 mannen en/of vrouwen die kanker hebben of hebben gehad

Van onze redactie
22 maart 2023

‘Uit liefde voor mezelf’
Maandag 1, 8, 15, 22 mei, 5, 12, 19, 26 juni en 3 en 10 juli  van 9.00 - 12.00  uur 

In een veilige sfeer en elkaar ondersteunend, leren jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben in alles wat er is;  in het hier en nu en ieder volgend moment waardoor er ruimte kan ontstaan voor iets 'nieuws'….

Het Marikenhuis laat weten: "Wij bieden 10 bijeenkomsten voor maximaal 10 mannen en/of vrouwen die kanker hebben of hebben gehad, met als thema ‘Uit Liefde voor Mezelf’. Als je (ooit) gediagnosticeerd bent met kanker kan er van alles gebeuren: mogelijk sta je voor allerlei keuzes, maar misschien ook niet. Hoe blijf je, als er zoveel op je afkomt, liefdevol bij jezelf? Waar zit je hoop, je angst, je vertrouwen, in de eerste plaats in jezelf, maar ook in je naasten en in je omgeving? Hoe blijf je trouw aan wie je ten diepste bent en weet je, indien nodig, je grenzen aan te geven? En mag alles er zijn, hoe pijnlijk ook? Zo zijn er nog veel meer vragen te bedenken, vragen, die tijdens deze bijeenkomsten aan bod kunnen komen. Ook als je genezen bent verklaard, kunnen deze vragen (nog) een rol spelen.

Onze ervaring in het werken met deze thema’s is, dat hoe meer we in staat zijn om ‘alles wat er is’ onder ogen te zien en vervolgens te aanvaarden, er ruimte komt voor iets nieuws. Als je bijvoorbeeld niet meer in staat bent om te werken, kan dat ruimte geven voor ‘wat er voor jou werkelijk toe doet’ in je leven. Om daar te komen is echter een heel proces, een proces van leren  te omarmen wát er is en niet wat je wenst dát er is….

Graag vergezellen we jou op dit pad van zelfliefde; luisterend, delend, dansend, een pad van samen en ieder voor zich, stap voor stap….!   

Deze bijeenkomsten worden geleid door Yvonne Harmsen en Jacqueline Vastbinder, beiden ervaren begeleiders en coaches.

Als je wilt deelnemen stuur dan een mailtje naar j.vastbinder56@gmail.com of naar yvongw@gmail.com (bij evt. vragen kun je ook bellen met Jacqueline, 06 428 972 95). We gaan dan eerst een gesprek met je aan om te kijken of ons aanbod je ook echt past.                                   

Wij vragen een eigen bijdrage van € 2.50 per bijeenkomst.
Je vindt het Marikenhuis, het Nijmeegse inloopcentrum voor iedereen geraakt door kanker, aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen."

Meer informatie over deze bijeenkomsten op: www.marikenhuis.nl


Dit bericht delen:

Advertenties