Verdachte van steekincident Bemmelsedijk aangehouden

Van onze redactie
22 maart 2023

Gisteravond is er een persoon om het leven gekomen na een geweldsincident aan de Lentse Warande en Bemmelsedijk. Later in de nacht kon een man worden aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het incident. Hij zit vast.

De politie rukte met meerdere eenheden uit naar de Bemmelsedijk na de melding van een steekincident. Ook ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De traumahelikopter landde naast de Prins Mauritssingel, maar vertrok na enige tijd weer. De politie liet enige tijd later weten dat hulp niet meer mocht baten. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.

De politie startte direct een groot onderzoek op locatie. De omgeving werd ruim afgezet en de Forensische Opsporing deed ter plaatse onderzoek. Ook een PD-unit, een mobiel kantoor van de politie om informatie over een plaats delict op te slaan en sporen te bespreken, kwam ter plaatse. Later in de nacht kon de politie een verdachte aanhouden. Er is nog geen verdere informatie bekend over het incident en de identiteit van het slachtoffer.

De politie is dringend op zoek naar getuigen. Alle informatie, hoe onbelangrijk het misschien ook lijkt, kan het onderzoek helpen. Ook camerabeelden uit de omgeving van voor, tijdens en na het incident kunnen waardevol zijn. Denk naast traditionele bewakingscamera’s ook aan videodeurbellen en dashcams. Melden kan via 0900-8844 of volledig anoniem bij Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen