Atelier 287 van start met Thoen54

Van onze redactie
19 maart 2023

Atelier 287, een nieuwe plek voor huiskamerconcerten en exposities. Atelier 287 is gevestigd aan de Dommer van Poldersveldtweg 287, Nijmegen.

De afgelopen weken hebben we het atelier aangepast, waardoor er ruimte onstond voor 25 zitplaatsen. Hierdoor is een locatie ontstaan om te genieten van intieme optredens.
 Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om er te exposeren. Er zijn voorzieningen zoals een ophangsysteem en spotjes aanwezig.

Op 8 april start Atelier 287 met een optreden van Thoen54.
Thoen54 zegt over zichzelf: “Wij zijn vier pensionado’s die samen proberen om op een leuke en ontspannen manier muziek te maken met Nederlandse teksten over de dingen die ons bezig houden. Alle onderwerpen en alle muziekstijlen kunnen daarvoor in aanmerking komen. Met heel veel plezier werken wij daar wekelijks aan en hopen dat nog heel lang te kunnen doen!”
Thoen54 bestaat uit Henk van Herpen (gitaar, harmonium en zang), Harrie vd Heuvel (piano, gitaar en zang), Theo Visser (saxofoon, klarinet en basgitaar) en Ton van Nispen (percussie, mondharmonica, zingende zaag en zang).
Thoen54 begint om 20:15u. en sluit af om 22:00u.

Als u het concert bij wilt wonen en zeker wilt zijn van één van de 25 zitplaatsen, kunt u een e-mail sturen naar mail.atelier287@gmail.com

De entree bedraagt  €5,00.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen