The Fresh Factory Nijmegen wint prijs voor beste healthy restaurant van Nederland

Van onze redactie
16 maart 2023

In Nijmegen is het beste healthy restaurant van Nederland te vinden; The Fresh Factory heeft namelijk deze felbegeerde award gewonnen!

Op maandag 13 maart zijn de jaarlijkse Thuisbezorgd Awards uitgereikt. The Fresh Factory in Nijmegen, bekend van de gezonde sapjes, broodjes en (poké) bowls, was genomineerd in twee categorieën: beste restaurant van Nijmegen en beste healthy restaurant van Nederland. In beide categorieën gingen ze er met de eerste prijs vandoor.

Mark en Rens, eigenaren van The Fresh Factory, zijn supertrots: "Zo gaaf dat zoveel mensen op ons hebben gestemd en we ons nu het beste restaurant van Nijmegen én het beste healthy restaurant van heel Nederland mogen noemen. Dit hebben we echt samen met ons team en onze klanten bereikt. Een mooie bevestiging dat gezond én lekker eten goed samengaan en dat Nijmegenaren dit ook waarderen.”

Thuisbezorgd nomineert elk jaar in verschillende categorieën 10 restaurants uit alle 13.000 restaurants die zijn aangesloten. Daarna heeft het publiek de mogelijkheid om te stemmen en dat hebben ze massaal gedaan op The Fresh Factory.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen