De grenzen van gisteren zijn niet meer de barrières van vandaag

Van onze redactie
16 maart 2023

Wie is Adrum? De 21-jarige artiest van Gelderse bodem schudt de hoeken wakker, Adrum heeftzijn nieuwste album op 10 maart 2023 uitgebracht. Het album heet ‘Alles is Tijdelijk” en bestaat uit 14 nummers. Adrum heeft dit album gemaakt in de loop derjaren op de Herman Brood Academie. Dit heeft ertoe geleidt dat het album zich nietbindt door middel van genre, maar doormiddel vanonderwerp. De quote ‘alles is tijdelijk’is gebaseerd op fases die oneindig lijken, limieten die niet te overschrijden lijken, dingen die onbereikbaar voelen, maar eigenlijk binnen handbereik zijn.De grenzen van gisteren zijn niet meer de barrières van vandaag

De eerder uitgebrachte nummers werden erg goed opgepakt. Zo verscheen Adrumonlangs voor het eerstop tv met het nummer 'Fantasie'. Zo was de KidsTop20 toch binnen handbereik,ook alleekhetnog zo ver weg.Dit brengt ons tot de volgende conclusie; Adrum maakt muziek voor iedereen, jong en oud. Dit is niet altijd even makkelijk. Niet vanwege de muziek, maar vanwege een zeldzame stem aandoening wat het voor Adrum lastig maakt om te zingen. Hoe gek is dat? Een zanger met een gebroken stem! Een droom kan niet beperkt worden met een nachtmerrie, niet meer. Deze melodieuze hiphopper zit vol enthousiasme voor de toekomst en brengt een hoop naar de tafel met zijn nieuwe album.

De genres van het album variëren van hiphop naar alt pop naar deep house en meer. Niks is te gek, elk nummer is een verrassing en zet je aan het denken.Het zal nooit bij een keer luisteren blijven. Adrum wil graag de luisteraars duidelijk maken dat ze elke dag moeten plukken. Hij heeft het idee dat de meesten tegenwoordig niet meer beseffen wat ze bezitten en dat ervaart hij als problematisch. Hij noemt het zelf de ‘coronanasleep’. Corona is voorbij, pluk de dag.

‘Alles is Tijdelijk’ is nu overal te beluisteren.


Dit bericht delen:

Advertenties