Geslaagde benefietavond Stichting Kinderdroomwens

Van onze redactie
16 maart 2023

Op 15 maart vond er in Wijnfort Lent een benefietavond plaats ten behoeve van Stichting Kinderdroomwens .

Zo’n kleine 100 gasten bezochten de avond waar ze onder het genot van een ‘walking dinner’ het goede doel konden ondersteunen middels een loterij en de veiling van een twintigtal items die door sponsoren (met korting) ter beschikking waren gesteld.

Veilingmeester dit jaar was Claudia van Kesteren (ook wel bekend als Nijmeegse Annie), die samen met Monique Hogenboom (oprichtster en directeur van de stichting) de aanwezigen goed wist aan te sporen om goed te bieden op de veilingstukken. De entertainment was in handen van het singer-songwriter duo Dirk-Wim In ’t Hof en Marieke van Ruitenbeek, ondersteund door Roza Ambrosius op viool. DJ Sjirk zorgde met opzwepende beats dat de stemming en daarmee de wil om te bieden werd verhoogd.

De opbrengst, na aftrek van de kosten was geweldig! Aan het eind van de avond kon een cheque ter waarde van 20.339 Euro worden aangeboden aan de stichting. Hiermee kunnen weer vele activiteiten worden gehouden t.b.v. kinderen, en het gezin waarin ze wonen, maar ook jongvolwassenen met een traumatische ervaring.


Dit bericht delen:

Advertenties