17 en 18 juni: wie doet (weer) mee met het Open Tuinen Weekend?

Van onze redactie
15 maart 2023

Vorig jaar was het Open Tuinen Weekend van Groei & Bloei Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal in juni weer een groot succes: "Ook dit jaar organiseren we, tegelijkertijd met het Landelijke Open Tuinen Weekend, ons eigen Open Tuinen Weekend op 17 en 18 juni."

"Maar we willen meer! Vanuit tuineigenaren horen we vaak “mijn tuin is eigenlijk het mooist in juli, augustus, september… Vorig jaar hadden we daarom ook in enkele andere weekenden Open Tuinen. Dat was leuk, maar geen algeheel succes. We beraden ons nog of we dat dit jaar weer doen.

Open tuinen zijn erg belangrijk om het groene gevoel te propageren en dat is in deze tijd erg nodig. Bovendien is het altijd ook heel leuk om mee te doen, al lijkt het in het begin wat spannend.
De tuin hoeft niet groot of perfect te zijn! Het is juist leuk als het aanbod van de verschillende tuinen een grote variatie in oppervlakte, in beplanting, in ideeën en ontwerp laat zien, dat is zeer aantrekkelijk voor bezoekers. Ook moestuinen, buurttuinen en gezamenlijke tuinen zijn welkom!

Wie wil meedoen? Of ken je iemand met een aantrekkelijke tuin?
Bij twijfel of vragen kun je contact opnemen met Hennie Hendriks 0626396862 of Anneleen Verhaegen 0613726699

Aanmelden kan bij willekescheepers@gmail.com.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen