Parkinson Café Regio Nijmegen over Parkinson en medicijnen

Van onze redactie
14 maart 2023

Op vrijdag 17 maart 2023 van 14.00-16.00 uur spreekt dr. Harm Geers, apotheker  in het  Parkinson Café over Parkinson en medicijnen.

Medicatie bij de ziekte van Parkinson bestaat voor een belangrijk gedeelte uit behandeling met levodopa. Levodopa heeft een zeer positief effect op de symptomen van de Ziekte van Parkinson maar er zitten ook aardig wat haken en ogen aan dit medicijn. Dr.Harm Geers licht deze haken en ogen toe tijdens zijn presentatie, waardoor gebruikers van dit medicijn veel meer inzicht krijgen in het effect ervan. Belangrijke factoren hierbij zijn het belang van telkens op tijd innemen, de invloed van eiwitrijk voedsel en de werkingsduur van levodopa.

De bijeenkomst vindt plaats in wijkcentrum de Ark van Oost, Cipresstraat 154, 6523 HR te Nijmegen. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Iedereen is van harte uitgenodigd de bijeenkomst bij te wonen. "Wel vragen wij om vooraf aan te melden via info@parkinsoncafenijmegen.nl. We hebben plaats voor maximaal 75 personen. Bij overschrijding van dit aantal geldt een wachtlijst. Maar zonder tegenbericht is iedereen van harte welkom."

Toegang is gratis, munten voor koffie/thee € 2,00 per stuk, contant te betalen.
Meer info: www.parkinsoncafenijmegen.nl

 


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024