Symposium: Kwaliteiten van Autisme - en Online Kunstveiling

Van onze redactie
14 maart 2023

Symposium 'UNIEK Talent' op 31 maart a.s. in de Lindenberg

Stichting UNIT Academie in Nijmegen bestaat 15 jaar en gaat dit vieren met een symposium. De focus van dit symposium is gericht op de sterke kanten, de kwaliteiten en de talenten van volwassenen met autisme.

Het symposium is voor iedereen die zin heeft in een interessante middag, wil genieten van mooie kunst en graag meer wil weten over talent bij mensen met autisme en hoe je deze zelf, als vriend of familielid, als collega of als werkgever meer tot bloei kan laten komen.

Sprekers zijn o.a. Annelies Spek (het hoofd van het Autisme Expertise Centrum), Judith Visser (schrijver van o.a. Zondagskind, een autobiografische roman over opgroeien met autisme), Robin Bleeker (dichter, liedschrijver en cabaretier), en een werknemer en werkgever die het onderwerp vanuit werkperspectief belichten. Hugo Borst (eigenaar van Galerie Weisbard in Rotterdam, gespecialiseerd in outsider art) zal in gesprek gaan met een aantal sprekers.

Waar: het Lindenberg Cultuurhuis aan de Ridderstraat 23 in Nijmegen.
Wanneer: 31 maart 2023
Hoe laat: van 13.30 uur tot 17 uur (met een inloop vanaf 13 uur met een kopje koffie/thee)
Tickets: www.delindenberg.com/theater/symposium-uniek-talent
Tickets zijn 20 euro, inclusief 2× koffie of thee/water

Online kunstveiling
"Naast het symposium organiseren we ook een online kunstveiling. We hopen te bereiken dat het UNIT Atelier een extra professionaliseringsslag kan maken wat betreft de middelen en faciliteiten én om meer bekendheid te genereren voor het UNIT Atelier.

Dit doen we speciaal in de Nationale Autismeweek die van 27 maart tot en met 2 april 2023 loopt. Bieden kan al vanaf 20 maart. Kijk hiervoor op unitacademie.veilingenvankunst.nl."


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen