Persoon overleden na steekincident Graafseweg

Van onze redactie
12 maart 2023

Vanmiddag is omstreeks 15.00 uur een persoon neergestoken in een woning aan de Graafseweg. Het slachtoffer is overleden.

Meerdere politiewagens, ambulances en brandweer rukten uit. Een traumahelikopter was onderweg, maar hoefde niet te landen. De politie kon direct een verdachte aanhouden. Het slachtoffer is overleden aan de verwondingen. De politie heeft de familie van het slachtoffer ingelicht, ook om de identiteit officieel vast te stellen.

De recherche en de Forensische Opsporing zijn ter plaatse om onderzoek te verrichten. Voor het onderzoek is een zogenaamde PD-unit, een mobiel kantoor waarbij sporen van een plaats delict opgeslagen en besproken kunnen worden, ter plaatse gekomen. Ook zijn schermen geplaatst om het zicht aan verkeersdeelnemers en omwonenden te ontnemen. Geruchten uit de buurt dat de persoon in de achtertuin zou liggen, zijn niet waar. Wel is de achterruit van de woning kapot. Aan de achterzijde van de woning is een geparkeerde auto afgezet met politielint.

Verkeer op de Graafseweg in de richting van het centrum, moet rekening houden met een langere reistijd in verband met de afgesloten rijbaan. Fietsers en voetgangers worden langs de schermen geleid.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen