Seniorendansavond in OBG op 14 maart

Van onze redactie | Fotografie: Ineke Janssen
12 maart 2023

Dinsdag 14 maart: seniorendansavond met Jan Kersten

Seniorencafé  Burgerlust organiseert dansavonden met livemuziek in OBG Nijmegen. De muziekgroep Jersey verzorgt dinsdag 14 maart de muziek. Beginner of gevorderde, alleen of in gezelschap, stijl- of lindanceliefhebber: iedereen is welkom.

Seniorencafé Burgerlust organiseert elke tweede en vierde dinsdag van de maand een dans- en  muziekavond in OBG Nijmegen. Vaste muzikanten staan garant voor een gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en linedance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers verzorgen, de bar, bediening en de gratis hapjes.

Gemiddeld zo’n tachtig tot negentig mensen komen er; trouwe bezoekers, soms al vele jaren lang, maar ook veel nieuwelingen weten het danscafé te vinden. Ben jij al geweest?

Gezond oud worden
OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen. Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf: kom eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom!

Seniorencafé Burgerlust, elke 2e en 4e dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur,
OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen