Waalstappers pubquiz 16 april 2023

Van onze redactie
15 maart 2023

Zin om mee te doen aan een pubquiz? Dat kan bij  Waalstappers! Op zondag 16 april om 15.00 uur is er een pubquiz bij de Ark van Oost aan de Cypresstraat in Nijmegen. Vanaf 14.30 uur is de inloop.

De quiz bestaat uit 6 rondes met elk 10 open vragen. Elke ronde is er een thema over iets Nijmeegs. De laatste ronde is een muziekronde en kan dubbele punten opleveren. De pubquiz staat onder leiding van Pieter Monté

Geïnteresseerd? Aanmelden kan eenvoudig door je te registreren als abonnee op  www.waalstappers.nl en je vervolgens aan te melden voor de pubquiz (voor 10 april!).  Iedereen mag een half jaar gratis meedoen. Daarna kost een abonnement slechts 28 euro per jaar.

Meedoenregeling
Voor mensen met een laag inkomen kan dit betaald worden vanuit de Meedoenregeling van de Gemeente Nijmegen. 

Waalstappers is er voor mensen van alle leeftijden uit de regio Nijmegen-Arnhem. Op onze website staan activiteiten waar je je voor kunt opgeven, maar zelf iets organiseren kan ook. Graag zelfs! Er gebeurt van alles: lunches, concerten, borrels, filmavonden, wandelingen, fietstochten en meer. 

Sluit je aan bij Waalstappers en ervaar hoe leuk en inspirerend het is om nieuwe mensen te ontmoeten en samen iets te ondernemen.

Meer informatie? www.waalstappers.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen