Popkoor N-core uit Nijmegen houdt open repetitie op 21 maart

Van onze redactie
8 maart 2023

Heb je altijd al bij een koor willen zingen? Wil je een keer uitproberen hoe dat nu is?

N-core popkoor uit Nijmegen houdt een open repetitie op dinsdag 21 maart van 20.00 uur tot 22.00 uur. Je bent van harte welkom!

Het koor repeteert wekelijks op dinsdagavond in de aula of in de theaterzaal van de SSGN aan de IJsbeerstraat 12 in Nijmegen. Het koor heeft 25 zingende leden. De gemiddelde leeftijd is 49 jaar. Maximale instroomleeftijd is 55 jaar.  N-core heeft een breed repertoire ( bijvoorbeeld: Bløf, Adele, Queen). Het repertoire wordt vaak ook aangepast aan de optredens die gepland staan. N-core heeft  een samenwerkingsverband met theater Mozaïek waarbij het koor tijdens optredens van artiesten één of twee liedjes samen met de artiest op het podium zingt. Soms treden zij dan daarna op in  de foyer. Dit doen ze zo'n twee à drie keer per jaar. Daarnaast zingen ze onder andere  nog bij evenementen. Het koor is laagdrempelig en staat bekend als enthousiast en gezellig!

Kom op 21 maart vrijblijvend  langs. Wie weet is het wat voor jou en ben jij het nieuwe koorlid.  Je bent welkom! Interesse? neem contact op via info@n-core.nl of via  06-54737499.


Dit bericht delen:

Advertenties