Het aroma komt je tegemoet bij Coffeeted, dé koffie- en theespeciaalzaak van Nijmegen!

Van onze redactie
7 maart 2023

U krijgt zeker een warm gevoel van binnen van de overheerlijke gembermelange van Coffeeted in de Moenenstraat. Op de valreep naar de lente is deze thee een echte aanrader op ieder moment van de dag. Tevens heeft gember zeer gezonde eigenschappen. Zo helpt het goed tegen misselijkheid.

Coffeeted kan u informeren over de 200 soorten thee waar altijd wel wat lekkers voor u bij zit. Tevens heeft de theespeciaalzaak de pure kruidentheesoorten als Brandnetel, Munt, Verveine en Camille. Ook is er het prachtige assortiment aan pure zwarte en pure groene thee. Binnenkort is ook de Royal First Flush Thee verkrijgbaar. Dit is de eerste pluk van de first flush Darjeeling-thee waarmee het nieuwe thee seizoen wordt geopend! Deze champagne onder de thee zal in april te genieten zijn en u dient zich hiervoor aan te melden in de winkel! Er is namelijk maar een beperkte voorraad.

Vanaf volgende week is ook de lentekoffie weer verkrijgbaar bij Coffeeted. Deze frisse Ethiopische koffie heeft een licht fruitig accent. Weet u dat Coffeeted 30 verschillende soorten koffie aanbiedt? Daaronder valt ook het ruime assortiment aan Illy capsules!

En daar hoort natuurlijk ook een lekker stukje chocolade bij. Denkt u hierbij aan de overheerlijke truffels en nu ook de chocolade-bonbon paaseitjes.

Kortom voor uw koffie, thee, chocolade en nougat moet u bij Coffeeted in de Moenenstraat 20 zijn! 

U kunt de producten gemakkelijk bestellen via coffeeted.nl
Heeft u vragen bel dan gerust: 024 2065597


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024