Inspiratiemiddag 'Wonen zonder grenzen'

Van onze redactie
6 maart 2023

Inspiratiemoment voor het nieuwe wonen op zaterdag 18 maart

"Een eigen huis een plek onder de zon..” Rene Froger wist het al langer, maar een huis is een belangrijke plek om tot rust te komen en je thuis te voelen. En wonen dat doen we natuurlijk het liefst in Nijmegen. Er wordt dan ook volop gebouwd in onze stad. Van rijtjeswoningen tot hoogbouw. Er is voor ieder wat wils. Maar wat nou als je liever anders woont? In bijvoorbeeld een tiny house? Of misschien heb je wel de droom om met anderen samen te bouwen. Dat kan in Nijmegen! Laat je verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden als je je eigen woonomgeving én woning wil maken. En daarmee ook nog rekening kunt houden met jouw ideaalbeeld van duurzaamheid, samen leven en samen delen.  

Meer weten? Kom dan op zaterdag 18 maart naar de inspiratiemiddag 'Wonen zonder grenzen' in het stadhuis aan de Korte Nieuwstraat 6. Hoor hier wat de mogelijkheden zijn in Nijmegen voor bijzondere woonvormen. Leer meer over subsidiemogelijkheden en laat je inspireren door enthousiaste sprekers. Maar er is meer: tijdens het evenement kun je ook speeddaten met andere geïnteresseerden en misschien zelfs wel toekomstige buren ontmoeten. Zo kun je samenwerken om jouw droomwoning werkelijkheid te maken.

Enthousiast geworden?
Ben jij op zoek naar nieuwe manieren van wonen? Wil je graag kleiner en duurzamer wonen, of juist meer gemeenschappelijkheid in je woonomgeving creëren? Kom dan op zaterdag 18 maart van 11:00 tot 14:00 naar ons inspirerende evenement over innovatieve woonvormen! Inloop vanaf 10.30 uur. Meer informatie over het programma volgt snel!  


Dit bericht delen:

Advertenties