Trots zijn op jezelf én op de vrouwen om je heen? BEP mee op Internationale Vrouwendag

Van onze redactie
5 maart 2023

BEP is hét magazine over vrouwen uit Nijmegen met als slogan 'Bewonder meer, oordeel minder'. Op Internationale Vrouwendag 8 maart van 20.00-22.00 uur organiseren zij in de Bibliotheek Mariënburg een avond waarin vrouwen uit Nijmegen letterlijk in de spotlight worden gezet.

Het overdragen van kennis en ervaringen zorgt voor meer onderling begrip en respect. In BEP lees je over mooie initiatieven, dromen en carrières, maar ook over rauwe avonturen en rake levenslessen. Doordat je meer over de vrouwen om je heen te weten komt, ontstaat er meer begrip en respect voor elkaar. 'Weg met het oordelen: we gaan elkaar bewonderen!'

Deze avond komen verschillende vrouwen uit Nijmegen aan het woord. Oprichters van BEP Marie Cecile Oosterhout en Tessa Benders worden geïnterviewd over het ontstaan van het magazine. Jeanne van Ittersum vertelt deze avond over haar patisserie Trash'ure Taarten, waar ze een plek aan statushouders geeft en voedselverspilling tegengaat. Marieke Ariëns leest voor uit en vertelt over het ontstaan van haar jeugdboek Jubeldag - Hoe ik mama terugvond toen ze was verdwaald tussen haar schulden. Angélique Berbé zal wat vertellen over leven vanuit compassie en vanuit je gevoel. En over het feit dat als vrouwen op de werkvloer over hun gevoel praten dat al snel gezien wordt als zweverig. De avond wordt geleid door Jozien Wijkhuijs.

Prijzen

  • Ticket leden € 4,50
  • Ticket studenten € 4,50
  • Ticket overige bezoekers € 6,50
  • Reserveren kan hier

Foto via www.bepmagazine.nl


Dit bericht delen:

Advertenties