Snoozzz Babymassage geeft aandacht voor jou en je kindje!

Van onze redactie
1 maart 2023

Snoozzz is een bedrijf in Alverna/Wijchen, dat een cursus aanbiedt waarin de verzorg(st)er tools aangereikt krijgt om de baby te masseren. Dit is helpend bij onrust, slechte slapers en buikkrampen. En het kan ook ingezet worden voor quality time voor de baby en verzorg(st)er.

Marja van Rens is kinderverpleegkundige en moeder van inmiddels 3 volwassen kinderen en laat enthousiast weten: “Als kinderverpleegkundige ben je een belangrijke spil in  het web voor de ouders/verzorgers van het kind dat zorg nodig heeft. Bij een kind dat ziek is heb je met het hele gezin te maken. Door mijn werk ben ik geïnteresseerd geraakt in babymassage en ben nu docent Shantala babymassage. En ik durf wel te zeggen dat we heel mooie resultaten boeken!”

De effecten die jij en je baby zullen gaan ervaren bieden een uitkomst wanneer jou kleine uk last heeft van krampjes, moeilijk in slaap kan komen of om een andere onduidelijke reden onrustig is. Daarnaast kun je de massage zien als pure verwennerij voor jezelf en voor de kleine.

Marja: “Naast de vele lichamelijke effecten van de massage, zoals het ontspannen van het lichaam, het vrijkomen van gelukshormonen oxytocine en endorfine, het verbeteren van het immuunsysteem en de spijsvertering, zijn ook de emotionele effecten positief. Het bevordert namelijk de band met kind en verzorger, het geeft geborgenheid, vertrouwen en zelfvertrouwen. Tevens komen gelukshormonen vrij en daardoor minder het stresshormoon cortisol. En niet onbelangrijk is dat de stress loslaat en de massage een nieuwe levensenergie geeft!”

Meer info en voor het maken van een afspraak kijkt u op snoozzzalverna.nl/de-voordelen-van-babymassage. Snoozzz Babymassage is gevestigd aan de Antoniusstraat 60 op Alverna.

Je kan Marja ook bellen via 06-42594888. Je kunt daar een boodschap achterlaten en ze zal je binnen 24 uur terugbellen.


Dit bericht delen:

Advertenties