Zingen met een kapotte stem, Adrum uit Nijmegen wil een inspiratie zijn met zijn volgende single ‘Fantasie’

Van onze redactie
1 maart 2023

De 21-jarige Herman Brood-student is gezegend met een vloek. Als zanger is het namelijk je grootste nachtmerrie om een aandoening te hebben in je stem. Helaas is dit de werkelijkheid voor Adrum, zijn stembanden sluiten niet volledig. Dit maakt het voor hem moeilijker om lang te zingen en bepaalde noten te halen. Echter laat hij dit hem niet stoppen van zijn droom, een droom die steeds dichterbij komt.

Fantasie gaat over een vlucht uit de realiteit, een plek die hem oneindige ruimte geeft om door te gaan. “Zolang ik kan dromen, kan ik realiseren”; zei Adrum. Fantasie is een mood booster, echt een nummer waardoor je je beter voelt. Een muziek arrangement rond gebouwd met echte synthesizers en een goede consistente beat. Het nummer bevat elektrische gitaren, synths, pads en zeer dynamische vocalen. Fantasie wordt vormgegeven met een te gekke videoclip en een behoorlijke live set met instrumenten. Het nieuwste wapenfeit van Adrum is uitgekomen op 24 februari 2023.

Fantasie is de opvolger van voorgaande single ‘Robot Friend’ en de laatste single voordat het album ‘Alles Is Tijdelijk’ uitkomt. Het album komt 10 maart 2023 uit en heeft al een aantal shows op de planning met o.a. een plekje op de zomerfeesten in Nijmegen 2023 en een optreden bij de KidsTop 20! Overigens kun je hier stemmen!

 De 21-jarige Herman Brood student is gezegend met een vloek. Als zanger is het namelijk je grootste nachtmerrie om een aandoening te hebben in je stem. Helaas is dit de werkelijkheid voor Adrum, zijn stembanden sluiten niet volledig. Dit maakt het voor hem moeilijker om lang te zingen en bepaalde noten te halen. Echter laat hij dit hem niet stoppen van zijn droom, een droom die steeds dichterbij komt.

Fantasie gaat over een vlucht uit de realiteit, een plek die hem oneindige ruimte geeft om door te gaan. “Zolang ik kan dromen, kan ik realiseren”; zei Adrum. Fantasie is een mood booster, echt een nummer waardoor je je beter voelt. Een muziek arrangement rond gebouwd met echte synthesizers en een goede consistente beat. Het nummer bevat elektrische gitaren, synths, pads en zeer dynamische vocalen. Fantasie wordt vormgegeven met een te gekke videoclip en een behoorlijke live set met instrumenten. Het nieuwste wapenfeit van Adrum is uitgekomen op 24 februari 2023.

Fantasie is de opvolger van voorgaande single ‘Robot Friend’ en de laatste single voordat het album ‘Alles Is Tijdelijk’ uitkomt. Het album komt 10 maart 2023 uit en heeft al een aantal shows op de planning met o.a. een plekje op de zomerfeesten in Nijmegen 2023 en een optreden bij de KidsTop 20! Overigens kun je hier stemmen!


Dit bericht delen:

Advertenties