Prikkers Tattoo Club in Winkelcentrum Dukenburg erg in trek!

Van onze redactie
28 februari 2023

Vanaf november 2022 kan je voor je tattoo uitstekend terecht bij de Tattoo Club Prikkers in Winkelcentrum Dukenburg. Bij de Bibliotheek-ingang van het winkelcentrum is het 140 m2 grote pand gevestigd met 7 werkplekken voor gerenommeerde tatoeëerders die werken volgens de modernste hygiënische eisen. 

Joost Teeuwsen, de Tattoo Club-manager met meer dan 20 jaar ervaring, is na 4 maanden erg tevreden. “We maken tattoo’s in alle stylen en dat is een must! We hebben het vanaf november constant druk gehad en dat doet me goed. Dat wil zeggen dat we op de juiste weg zitten en qua prijs-kwaliteitsverhouding een prima product bieden. Een tattoo zet je tenslotte voor je leven en dan mag je geen prutswerk leveren.”  

Prikkers Tattoo Club heeft ook regelmatig een zeer speciale gast in haar Club. Zo is deze keer David Koelewijn van Dondersch uit Zwolle in Winkelcentrum Dukenburg. Zijn New School-stijl is erg in trek en zeer speciaal. Kijk maar eens naar de mooie foto’s! 

Wist u dat u er ook terecht kunt voor Piercing en Permanente Make Up! U bent van harte welkom! Volg Prikkers Tattoo Club ook op Instagram.


Dit bericht delen:

Advertenties