Maart-Actie: uw bedrijf groots én betaalbaar onder de aandacht!

Van onze redactie
26 februari 2023

Het is op dit moment voor de meeste ondernemers niet gemakkelijk om aan klanten te komen. De kosten voor levensonderhoud en energie zijn flink gestegen, waardoor er minder geld overblijft. De tijd van groei is even passé.

Als ondernemer moet je echter wel zorgen dat je bij diezelfde klant onder de aandacht blijft komen. “Gemiddeld kijken Nederlanders 5,5 uur per dag op een computer, tablet of iPhone. Dus moet je als bedrijf zorgen dat je daar ook zichtbaar bent met je producten of diensten!”, laat John Vrolijks van Nieuwsuitnijmegen en Wijchensnieuws weten. “Onze online netwerken, met een totaalbereik van 117.936 potentiële klanten uit voornamelijk Nijmegen en Wijchen, laten dagelijks nieuws en entertainment zien op Website, Facebook, Instagram en Twitter. En dat is te bekijken via computer, tablet en IPhone!”

De grootste online media van Nijmegen en Wijchen plaatsen ook ondernemersnieuws waar inmiddels veel bedrijven profijt van hebben. Vrolijks hierover: “Je moet dan kijken naar de grootte van het bereik en de kosten ervan. Dat moet in verhouding zijn. Als je voor je advertorial of actie al honderden euro’s kwijt bent, dan schiet dat niet op, want je wil een zo groot mogelijke winstmarge hebben natuurlijk.”

Nieuwsuitnijmegen.nl en Wijchensnieuws.nl samen hebben zoals gezegd een DAGELIJKS potentieel bereik van 117.936 klanten. In de maand maart 2023 is er de actie dat u voor uw advertorial of advertentie geen €250,- excl. maar nu slechts €195,- excl. betaalt!
“Hiervoor posten wij op Website, Facebook, Instagram en Twitter van beide media! Wilt u eventueel een 2e post in dezelfde maand hebben, dan betaalt u in totaal €300,- excl. We willen met deze 'Maart-actie' de ondernemers groots onder de aandacht brengen en ze tegemoet komen in de economisch mindere periode die ze momenteel meemaken.”

Meld u zich aan via John@Nieuwsuitnijmegen.nl of John@Wijchensnieuws.nl of bel 0621424309. 


Dit bericht delen:

Advertenties