Ontvoerde man uit regio Nijmegen zwaargewond aangetroffen in België

Van onze redactie
25 februari 2023

Een 37-jarige man uit de regio Nijmegen; uit welk dorp hij komt kan de politie op dit moment in verband met het onderzoek niet bekendmaken, werd nadat hij eerder deze week in Eindhoven ontvoerd werd afgelopen donderdag in het Belgische grensplaatsje Poppel aangetroffen. Hij was ernstig mishandeld.

De man werd eerder deze week ontvoerd in Eindhoven na een conflict in het drugsmilieu. De politie trof woensdag een bestelbus nabij het Van Der Valk Hotel die in verband gebracht werd bij de ontvoering. Ook in de struiken rondom de bus werd onderzoek gedaan. Daarna ontbrak ieder spoor, tot Belgische gemeentemedewerkers nabij het dorpje Poppel donderdag door de zwaar toegetakelde man benaderd werden. De man mistte twee vingers, had een snee in zijn gezicht, miste een oorlel en had een steekwond in een van zijn billen. De gemeentemedewerkers belden direct de politie en ambulancedienst.

De man verklaarde achtergelaten te zijn in een huurauto. Hij mocht de auto niet verlaten, anders zouden zijn ontvoerders terugkomen. Na enige tijd besloot de man de auto dus toch te verlaten, waarna hij de groep gemeentemedewerkers benaderde.

Een dag later, gisteren vrijdag 24 februari, hield de politie in de vroege ochtend een 23-jarige man uit Lommel aan voor betrokkenheid bij de ontvoering en mishandeling. De politie en het Openbaar Ministerie doen onderzoek en komen later met meer informatie.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen