Woensdag 15 maart Open repetitie Popkoor Switch Nijmegen

Van onze redactie
25 februari 2023

Hou je van zingen? Heb je wel eens aan een popkoor gedacht? En lijkt het je leuk om op te treden voor publiek? Dan heb je nu de kans om te kijken of het wat voor jou is!  Op woensdag 15 maart a.s. houdt Popkoor Switch een open repetitie van 20.00 tot 22.00 uur in de Biezantijn in Nijmegen (Waterstraat 146).

"Wie zijn wij? Popkoor Switch is een energiek en wervelend popkoor dat sinds de oprichting in 1990 haar tanden heeft gezet in een breed scala aan pop- en rocksongs (op ons repertoire staan nummers van Adele tot Rammstein) en vele optredens en shows heeft verzorgd.
We treden regelmatig op in Nijmegen en omgeving. Deze zomer zie je ons bijvoorbeeld in de stad bij Nijmegen Klinkt en op zondag 5 maart a.s. staan we in de Vereeniging in Nijmegen voor het Podium voor de Stad (kom vooral kijken om 17:10 uur!).

Daarnaast geeft Switch om de paar jaar meerdaagse shows in bijvoorbeeld de Stevenskerk of in de Stadsschouwburg. De brainstorm voor de nieuwe show is al begonnen en de volgende show in 2024 belooft weer een spektakel te worden!

Bij de open repetitie kun je niet alleen luisteren, maar ook direct meezingen. In de pauze en na de repetitie is er genoeg tijd om te kletsen en borrelen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gratis en vrijblijvend kijken bij onze open repetitie op 15 maart. Aanmelden mag via  info@popkoorswitch.nl, maar je kunt ook gewoon komen binnenlopen om 20.00 uur. Je kunt ons ook online vinden via www.popkoorswitch.nl, op facebook of volg @popkoorswitch op Instagram.


Dit bericht delen:

Advertenties