Emporium Festival presenteert volledige artiesten-line-up

Van onze redactie
23 februari 2023

Het populaire festival Emporium, dat op zaterdag 3 juni plaats zal vinden op Recreatiegebied De Berendonck in Wijchen, heeft vandaag de volledige artiesten-line-up bekend gemaakt. Populaire namen als Oliver Heldens (foto), Kris Kross Amsterdam, La Fuente en Paul Elstak maken dan hun opwachting op één van de zeven podia van het festival.

Verspreid over die zeven podia treden straks tientallen artiesten op allerlei verschillende genres. Eerder maakte de organisatie al bekend de wereldberoemde DJ Oliver Heldens te hebben kunnen strikken om het festival af te sluiten. Al jaren staat hij in de Top 10 van populairste DJ’s ter wereld en wordt gezien als grondlegger van de Future House stroming.

Sowieso kunnen de house liefhebbers hun hart ophalen tijdens Emporium met namen als Mr Belt & Wezol, Laidback Luke, La Fuente en Maddix; en kan er in de urban tent heerlijk gedanst worden op de beats van onder andere de Nijmeegse rapper Poke en bekende hitmachines als Bizzey, Frenna en The Partysquad.

Verder vind je op het festivalterrein tussen de bomen de cross-over area met een mix van diverse genres, uiteenlopend van Freddy Moreira en de van YouTube bekende act STUK tot de in Corona tijd mega populair geworden act Natte Visstick, Outsiders en Paul Elstak.

Voor de liefhebbers van stevigere beats is er zoals altijd genoeg te doen op Emporium met dit jaar onder andere D-Sturb, Warface, Act of Rage & Rejecta en D-Block & S-te-Fan. Terug van weggeweest is de ‘Extra Harde’ area met namen als Adjuzt, Malice en Cryex.

Zo verwacht organisator Matrixx Events op zaterdag 3 juni opnieuw 30.000 liefhebbers uit heel Nederland te verwelkomen. Het festival staat bekend als één van de meest verzorgde festivals van het land, met de prachtige gedecoreerde podia als handelskenmerk. Het thema van dit jaar, Mysteries of the Sea, komt ook tot uiting in de podianamen die al een tipje van de sluier lichten met wat de bezoeker kan verwachten. Atlantis, Poseidon en The Octopus laten de fantasie van de bezoeker al op volle toeren warmdraaien!

Tickets voor het festival zijn nog online te koop via www.Emporium.nl voor tijdelijk €60!


Dit bericht delen:

Advertenties