Stem op Stichting Kinderdroomwens voor Actie warm hart

Tekst: Van onze redactie | Fotograaf: Chrisje Staal
15 februari 2023

De Nijmeegse Stichting Kinderdroomwens zet zich al 16 jaar in voor kinderen en jongvolwassenen met een traumatische ervaring. Zij hebben ervaringen die uiteenlopen van bijvoorbeeld het verliezen van een broertje, zusje, vader of moeder tot gehandicapt raken, lijden aan ziekte, misbruikt zijn of uit huis worden geplaatst.

Deze doelgroep valt helaas in de praktijk vaak tussen wal en schip. Daarom zet Stichting Kinderdroomwens zich (samen met het trouwe netwerk van vrijwilligers en donateurs) in om hen op een professionele en verantwoorde manier te ondersteunen. De stichting is een van de kanshebbers van 'Actie warm hart' van KRO-NCRV.

Met Actie warm hart geeft KRO-NCRV een mooi geldbedrag aan drie goede doelen die bijdragen aan een toekomstbestendige maatschappij. Jij bepaalt welk goed doel dit verdient door je stem uit te brengen. Zo maakt jouw favoriete goede doel kans op een donatie van 10.000, 5.000 of 2.500 euro. Een van de doelen is Stichting Kinderdroomwens.

De stichting: ''Hallo, wil jij het vrijwilligerswerk steunen om getraumatiseerde kinderen te helpen. Onze stichting probeert zoveel mogelijk kinderen/gezinnen te helpen in moeilijke traumatische periodes. Denk bijvoorbeeld aan een gezin waarin een ouder plotseling overlijdt e.d. Wij proberen deze kinderen te helpen om de zinnen even te verzetten. op www.kinderdroomwens.nl kun je zien wat wij allemaal doen.''

Door op deze link te klikken kom je op een stempagina van "actie warm hart". Hier kun je stemmen op de stichting waardoor zij mogelijk in het laatste stadium komen om een donatie te toucheren voor de stichting. Met dat geld kunnen zij weer een hoop blije gezichten maken. ''Het kost je niets, buiten even een stem uit te brengen. Alvast hartelijk dank voor jullie stem!''


Dit bericht delen:

Advertenties