Stevensloop en Stevens Stadscross zoeken vrijwilligers

Van onze redactie | Foto's via www.alfalavalstevensloop.nl
13 februari 2023

De Alfa Laval Stevensloop op zondag 19 maart is niet mogelijk zonder de medewerking van een groot aantal vrijwilligers. Dat geldt ook voor de Stevens Stadscross op zaterdagavond 18 maart. Zowel in de voorbereiding als in het weekend zelf zijn zo’n 400 vrijwilligers nodig om diverse taken te vervullen.

Er zijn veel verschillende taken: in de voorbereiding zorgen vrijwilligers voor de verzending van de deelnemerspakketten en de opbouw van het start- en finishgebied, de verzorging van de medewerkerscatering van omkleedlocaties, het uitzetten van het parcours e.d. Op de dag van de loop zelf zorgen vrijwilligers voor de inname van kleding, het uitdelen van drankjes en medailles, de toegang tot de startvakken, het verkeersvrij houden van het parcours, het uitdelen van T-shirts en nog vele andere zaken.

Als vrijwilliger krijg je een kijkje in de keuken van de organisatie en beleef je, net als de lopers, een onvergetelijke dag.

Meld je hier aan als vrijwilliger

Alleen of met je club?
Je kunt je individueel aanmelden als vrijwilliger, maar nog leuker is het als je je met een hele groep van jouw (sport-, muziek- of andere) vereniging aanmeldt. In ruil voor deelname met een club, doet de organisatie van de Stevensloop een donatie in de clubkas. Je kunt natuurlijk ook met een club mensen werken voor een donatie aan een goed doel.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie? Mail dan naar: medewerkers@zevenheuvelenloop.nl


Dit bericht delen:

Advertenties