PLUS Walraven opent woensdag 15 februari de deuren op de Molukkenstraat

Van onze redactie
12 februari 2023

Klaar voor de toekomst met een breder assortiment goed eten

Nijmegen, 8 februari 2023 – Op woensdag 15 februari opent Coop Walraven aan de Molukkenstraat 13 in Nijmegen-Oost als PLUS Walraven. De winkel heeft een ruimer assortiment met oog voor verantwoorde producten. Goed eten komt rechtstreeks uit De Makerij. Na een grondige opfrisbeurt en een winkelindeling gefocust op gemak, maken klanten kennis met PLUS.

De vernieuwde winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment, met een ruime keuze aan biologische en Fairtrade huismerkproducten. Waar mogelijk kiest PLUS voor heerlijke seizoensgroenten en -fruit en producten van Nederlandse bodem. En met ruim 500 populaire PLUS artikelen blijvend in prijs verlaagd doen klanten prijsbewust boodschappen bij PLUS Walraven.

Ruimere winkel en breder assortiment
De indeling van de nieuwe winkel is door de brede gangpaden ruimer en overzichtelijker opgezet. En goed eten komt rechtstreeks uit De Makerij: een centraal punt in de winkel waar broodjes, pizza’s en andere gerechten vers voor de klant worden gemaakt. Verder behoudt de winkel de lokale lekkernijen van de bakkerij en blijft ze streekproducten verkopen. Ook de ruime openingstijden die klanten gewend zijn, blijven hetzelfde. En het vertrouwde team staat ook in de nieuwe winkel weer voor de klant klaar.

Klaar voor de toekomst
De winkel aan de Molukkenstraat is één van de Coop-winkels in Nijmegen die om wordt gebouwd tot PLUS. En daar is ondernemer Rudie Walraven blij mee. “Ik ben de derde generatie Walraven die onderneemt en inmiddels is de winkel een maatje te groot gegroeid. Met PLUS zijn we écht klaar voor de toekomst. Met een breder assortiment biologische, Fairtrade en vegetarische producten waarmee we klanten beter bedienen. Bovendien krijgen we meer ruimte om te doen wat we al deden: zorgen voor de buurt. Zo blijven we lokale sportclubs sponsoren en bieden we werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”

Feestelijke opening
Op woensdag 15 februari heet Rudie en zijn team iedereen van harte welkom tijdens de feestelijke opening. Er staat een groene foodtruck waar klanten terechtkunnen voor een lekkere kop koffie of een voorproefje van het nieuwe assortiment. En er zijn mooie prijzen te winnen bij de openingsloterij, waaronder een minuut gratis winkelen. Rudie Walraven: “Ik weet zeker dat mijn team en ik, maar ook de klant zich thuis gaat voelen bij PLUS Walraven.”

Fusie tussen Coop en PLUS
Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS-winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: het oranje van Coop wordt het groen van PLUS. In 2022 was het de beurt aan de eerste 80 winkels. En in 2023 verbouwen we winkels in rap tempo verder, waaronder PLUS Walraven.


Dit bericht delen:

Advertenties