Geef je bedrijf de online aandacht die het verdient!

Van onze redactie
8 februari 2023

Nog steeds denken ondernemers er te weinig aan om op de mobiele telefoon goed zichtbaar te worden bij potentiële klanten. De schermtijd van de Nederlander is tenslotte gemiddeld 5,5 uur per dag.

En we bedoelen dan niet zichtbaar zijn als je gesponsord langs komt op Facebook of Instagram, want daar storen steeds meer mensen zich aan. Stel je kunt heel gemakkelijk onder de aandacht komen op Website, Facebook, Instagram en Twitter bij een heel grote groep potentiële klanten. En stel dat je daar vrijwel niets voor hoeft te doen. En stel dat er ook klanten naar je winkel/bedrijf komen om je producten of diensten te kopen. Dan zouden de kosten een struikelblok kunnen zijn. Maar stel dat je daarvoor maar een minimaal bedrag betaalt en je dat zeker terughaalt. Dan ga je dat toch op zijn minst bekijken?!

Wij van Nieuwsuitnijmegen willen graag een kopje koffie met u drinken om dit te bespreken. Mail naar john@nieuwsuitnijmegen.nl of bel 06-21424309. Geef je bedrijf de online aandacht die het verdient! 


Dit bericht delen:

Advertenties