Seniorendansavonden in OBG - 7 februari is de eerstvolgende

Van onze redactie | Foto's: Ineke Janssen
6 februari 2023

Zestig-plus en dans- of muziekliefhebber? Kom dan eens naar een van de dansavonden in OBG Nijmegen. Seniorencafé Burgerlust organiseert daar twee keer per maand een gezellige avond met live muziek. Tafels en stoelen gaan aan de kant en is de vloer voor de dansers. Toegang is gratis. De eerstvolgende is op dinsdag 7 februari met een muzikale bijdrage van Cor Kersten.

Gemiddeld zo’n tachtig tot negentig mensen komen er per avond; trouwe bezoekers, soms al vele jaren lang, maar ook veel nieuwelingen weten het danscafé te vinden. Het seniorencafé is ook een fijne ontmoetingsplek, waar alleengaanden meer dan welkom zijn.

Vaste entertainers staan garant voor een gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en linedance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers verzorgen, de bar, bediening èn de gratis hapjes. Kom eens langs, breng een goed humeur mee en je hebt vast een onvergetelijke avond.

Gezond oud worden
OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen. Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf en loop eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom! Alle dagen open!

Seniorencafé Burgerlust in OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen, van 19.30 tot 22.30 uur,  zaal open vanaf 19.00 uur.  (Foto's: Ineke Janssen)

Programma

07 februari - Cor Kersten
21 februari - Carnaval met Tom Meuwese en Prins Carnaval met gevolg!
14 maart - Jersey
28 maart - Jan Kersten
11 april - Frans Arntz
25 april - Cor Kersten
09 mei - Tom Meuwese
23 mei - Jersey
13 juni - Jan Kersten
27 juni - Frans Arntz


Dit bericht delen:

Advertenties