Auto rijdt tegen boom en belandt in berm Industrieweg

Tekst en foto's: Lars Schwachöfer
29 januari 2023

Afgelopen nacht vond omstreeks 2.45 uur een eenzijdig ongeval plaats op de Industrieweg. Een auto raakte een boom en belandde in de berm.

De automobilist reed vanuit de richting van de Marialaan richting het Industrieplein, toen hij door onbekende reden op de middenberm belandde. De auto reed met hoge snelheid met de rechtervoorzijde tegen een boom, begon te tollen waarbij het motorblok uit de auto geslingerd werd, schoot over de tegenliggende rijbaan en het fietspad en belandde iets lager in de berm.

De bestuurder kon zelf zijn auto verlaten. Getuigen en omwonenden belden de hulpdiensten. De politie sloot de weg direct in beide richtingen af. Ambulancepersoneel keek de bestuurder na. De man raakte lichtgewond en is na afname van een alcohol- en drugstest voor verdere controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie kon nog geen uitspraken doen over de uitslag van de testen.

Agenten doorzochten de auto. Daarna sleepte een berger de auto en het losse motorblok weg. Dar reinigde het wegdek. Omstreeks 4.30 uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen