Introductieavond Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland

Van onze redactie
28 januari 2023

Sommige mensen kunnen door ziekte of beperking niet goed zelfstandig beslissen over hun zorg en welzijn. Het gaat hierbij om mensen, jong en oud, met een verstandelijke beperking, psychiatrisch ziektebeeld of dementie.

Het is voor hen lastig informatie te begrijpen, voor zichzelf op te komen of aan te geven wat zij willen. Wanneer zij niemand hebben om hen te ondersteunen kan een mentor dan uitkomst bieden: iemand die helpt om de regie over het eigen leven te houden.

Ook Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland zoekt nieuwe vrijwilligers die mentor willen worden. De vraag naar betrokken wettelijk vertegenwoordigers neemt toe. Mentorschap is betekenisvol vrijwilligerswerk. Meer informatie vindt u op www.mentorschapog.nl

Op 6 februari a.s. organiseert Stichting Mentorschap van 19.00 uur tot 20.30 uur een digitale informatieavond. Er zal meer worden verteld over mentorschap, de werkwijze van Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland en er is ruimte om vragen te stellen. Vrijblijvend aanmelden kan via mail: administratie@mentorschapog.nl of bel 06-12339510. 


Dit bericht delen:

Advertenties