'Leven Lang Ontwikkelen Week' met gratis webinars

Van onze redactie
25 januari 2023

De wereld staat niet stil. Veranderingen en ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag. Als professional is het dan ook essentieel om jezelf continu uit te dagen en verder te ontwikkelen. Je hele leven lang, ook ná afstuderen.

Alleen zo blijf je van waarde en kun je blijvend een bijdrage doen aan onze veerkrachtige samenleving. Maak daarom in de Leven Lang Ontwikkelen Week kennis met het bij- en nascholingsaanbod van de Radboud Universiteit en ontdek waar jouw volgende uitdaging ligt. We trappen af met een inspiratiesessie over onderpresteren op donderdagavond 9 februari!

De volgende editie staat gepland van 13 tot en met 17 februari. In deze week volg je geheel kosteloos en vrijblijvend korte webinars van een halfuur over verschillende cursussen, trainingen en opleidingen voor professionals van de Radboud Universiteit. Het volledige programma bekijk je op deze pagina. Alle webinars worden online gegeven, zodat je vanaf thuis, je werkplek of zelfs onderweg mee kan luisteren. Zien we jou in de Leven Lang Ontwikkelen Week?

Zin in een leven lang ontwikkelen?

Wist je dat het vanaf 1 maart 2022 mogelijk is om STAP-budget aan te vragen bij Rijksoverheid? Deze subsidie van € 1000,- per jaar geeft werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid zich verder te scholen en te ontwikkelen, om zo flexibel te blijven op de arbeidsmarkt. Je kunt het STAP-budget gebruiken voor verschillende cursussen en trainingen van de Radboud Universiteit! Zes keer per jaar heb je de mogelijkheid om STAP-budget aan te vragen. Een mooie kans om jezelf uit te dagen en iets nieuws te leren! Volg het stappenplan op de website om het STAP-budget aan te vragen.


Dit bericht delen:

Advertenties