Energiecadeaukaart voor kleine ondernemers in Nijmegen

Van onze redactie
24 januari 2023

De gemeente Nijmegen stelt 1000 cadeaukaarten beschikbaar voor ondernemers. De kadokaarten hebben een waarde van 250 euro en zijn voor kleine bedrijven die maximaal 10 personen in dienst hebben.

Door het uitgeven van cadeaukaarten aan ondernemers stimuleert de gemeente pandeigenaren en huurders om over te gaan tot het nemen van energiebesparende maatregelen. Met een cadeaukaart kunnen ondernemers via een webshop en bij lokale bouwmarkten producten zoals tochtstrips, radiatorfolie, deurdrangers, energiemanagementsystemen en LED-lampen aanschaffen.

App om energiegedrag in kaart te brengen
Met de cadeaukaart kan ook de EARN-E app worden aangeschaft. Met deze app is realtime zichtbaar wat er verbruikt wordt aan stroom en gas. Door het energiegedrag in kaart te brengen kan de ondernemer eenvoudig zien waar besparingsmogelijkheden zitten. Met dit inzicht kan vervolgens het energieverbruik omlaag worden gebracht.

Cadeaukaarten zijn voor pandeigenaren en huurders
De cadeaukaarten zijn bedoeld voor ondernemers die een pand hebben of huren buiten hun woonfunctie. Nijmegenaren die dus een onderneming aan huis hebben komen niet in aanmerking. Al eerder stelde de gemeente Nijmegen kadokaarten ter beschikking voor energiebesparende maatregelen voor inwoners en nu dus ook voor kleine bedrijven.

Per adres één energiecadeaukaart
De 1000 energiecadeaukaarten zijn beschikbaar voor zowel ondernemers die werken in een eigen pand als voor ondernemers die een pand huren. Per adres kan één cadeaukaart worden aangevraagd. Hierbij geldt het op-is-op-. De cadeaukaarten zijn vanaf medio februari aan te vragen via de website van het Regionaal Energieloket Zakelijk: zakelijk.regionaalenergieloket.nl/nijmegen


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen