Adrum brengt nieuwe muziek uit: ‘Robot Friend’

Van onze redactie
24 januari 2023

Herman Brood Academie-student ‘Adrum’ zet zichzelf op de radar met volgende single genaamd ‘Robot Friend’

Na een lange tijd niks te hebben uitgebracht, breekt de stilte. Op 10 februari brengt de 21-jarige artiest, die werkt in Nijmegen en woont in Wijchen, zijn nieuwste single uit. Tijdens zijn reis van genre naar genre is Adrum op zoek naar een robot friend, eentje die blijft voor altijd. Met dit poprocknummer legt Adrum een nieuw hoogtepunt en dit is slechts het begin van iets veel groters.

Je kan Adrum kennen van zijn nummers ‘Bitter Loneliness’ en ‘OOF’. Echte hiphop met een melodieus randje. In vergelijking met deze nummers is dit natuurlijk heel iets anders, echt iets nieuws. We hebben het over elektrische gitaren, echte drums en een lekker tempo. Dat zou de eerste zijn in de discografie van Adrum maar zeker niet de laatste. Het nummer gaat over dat Adrum zijn vertrouwen is verloren in de mensen waarmee hij omsingeld was. Zelfs omsingeld was er sprake van een eenzaam gevoel en een hoop onbegrip. Dit leidde ertoe dat Adrum een robot friend wil. ‘Robot Friend’ staat in thema van de herfst en wordt vormgegeven door middel van een videoclip.

In samenwerking met zijn klasgenoot Niels Vos, tevens ook de producer van dit nummer, is Adrum klaar om de stilte te breken en zijn plek op de muziekradar te verdienen. De Herman Brood Academie-student zit tenslotte in zijn laatste schooljaar en wil dit jaar alles eruit halen wat hij kan. Oftewel, je kan een hoop verwachten van en na dit nummer.

Adrum staat bekend op de melodieën die je gedurende de dag niet meer uit je hoofd krijgt. Pure emotie en een hese stem zorgen ervoor dat een hoop mensen zich kunnen vinden in dit verhaal. Dit is pas het begin.

Volg Adrum op:
Instagram
Spotify
YouTube
Snapchat
TikTok


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen