Tuinwereld is 100e deelnemer Regio Nijmegen On Stage

Van onze redactie
23 januari 2023

Gijs Hendriks en Ardyuna Yanto (beiden 14 jaar), 2e jaars vmbo leerlingen van het Maaswaal College Wijchen, boden de medewerkers van Tuinwereld Wijchen een feestelijke taart aan. Tuinwereld meldde zich als 100e beroepsbeoefenaar aan bij regio Nijmegen On Stage en dat mag gevierd worden!

Op het Beroepenfeest van regio Nijmegen On Stage spreken vmbo-leerlingen met verschillende beroepsbeoefenaren. Wanneer er sprake is van een match, komt de leerling tijdens de Doe Dag op werkbezoek bij de beroepsbeoefenaar op de werkvloer.

Sanne Gommers van Tuinwereld nam de taart graag in ontvangst. Ze doen met maar liefst 10 verschillende beroepen mee aan regio Nijmegen On Stage. Sanne wil de leerlingen dan ook graag nog een tip meegeven: “Er zijn zoveel verschillende beroepen, zorg dat je zoveel mogelijk gaat proeven van verschillende beroepen en bij verschillende bedrijven en kies niet steeds voor hetzelfde. Alleen dan kun je ontdekken wat er allemaal bestaat en wat er écht bij je past”.

Ardyuna hoopt dat Defensie ook op het Beroepenfeest zal zijn, want hij wil misschien wel militair worden. Gijs weet het nog niet. “Daarom is het zo leuk dat dit er is, dan kan ik nog gaan ontdekken wat ik later zou willen worden”, aldus Gijs.

Ook meedoen?
Wilt u ook meedoen als beroepsbeoefenaar en jongeren helpen bij hun beroepskeuze en netwerk? Regio Nijmegen On Stage zoekt nog diverse beroepen. Elk beroep is welkom. Leerlingen hopen onder andere nog op een kapper, schoonheidsspecialist, ICT-er, interieurstylist, grafisch vormgever etc.

Aanmelden kan op www.regionijmegenonstage.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen