Open repetitieavond Het Nijmeegs Vrouwenkoor

Van onze redactie
23 januari 2023

Zingen geeft energie! Maandagavond 30 januari houdt Het Nijmeegs Vrouwenkoor weer een open repetitie in het OBG in Nijmegen-Oost. Geef je op via de contactpagina van haar website en zing mee! Er is vooral plek voor alten en sopranen.

Het Nijmeegs Vrouwenkoor, opgericht in 1983, is een enthousiast koor voor meerstemmige (licht) klassieke en volksmuziek. Het koor telt 20 tot 25 leden, verdeeld over vier stemgroepen: sopranen, mezzosopranen, hoge alten en lage alten.
Samen zingen en samen werken aan een mooie koorklank staat voorop. Daarnaast hechten ze aan een goede sfeer. Zo hebben ze maandelijks een borrel en sluiten ze het zangjaar altijd feestelijk af.

Repetities
Het koor repeteert elke maandagavond van 20.00-22.15 uur in de kapel van het Oud Burgeren Gasthuis (Prof. Cornelissenstraat 2, Nijmegen).

Optredens
Jaarlijks verzorgen ze enkele optredens, onder meer voor de gastheer, het Oud Burgeren Gasthuis. Kijk in het activiteitenoverzicht voor de eerstvolgende data. Het Nijmeegs Vrouwenkoor is ook te boeken voor een optreden. Zo verzorgen ze regelmatig (kerst)concerten in zorginstellingen. Om het jaar organiseren ze een workshop waar gastzangeressen welkom zijn.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen