Vrijdag en zondag Mantelzorgdagen 2013

Van onze redactie
7 november 2013
De Nijmeegse mantelzorgers worden twee dagen in het zonnetje gezet. Morgen, vrijdag 8 november en a.s. zondag 10 november organiseert het Coördinatiepunt Mantelzorgondersteuning in samenwerking met stichting N.E.C. Doelbewust en ROC Nijmegen de Nijmeegse Mantelzorgdagen 2013. Het motto van dit jaar: 'Yes We Care!'

Iedereen in Nijmegen die zorgt voor iemand in zijn of haar omgeving kan tijdens de Nijmeegse Mantelzorgdagen even ontspannen en andere mantelzorgers ontmoeten.

Vrijdag 8 november: Nijmeegse Dag van de Mantelzorg

Een gezellige en ontspannende dag in het Goffertstadion. Het Coördinatiepunt Mantelzorgondersteuning biedt in samenwerking met stichting N.E.C. Doelbewust (van o.a. Scholten Awater, ROC Nijmegen, Talis en N.E.C.) een gevarieerd programma. Er zijn verschillende workshops, gericht op zowel praktische vaardigheden -bijvoorbeeld handige til- en andere zorgtechnieken uit het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis- als ook op ontspanning. Ook staat er een heerlijke lunch klaar en is er een informatiemarkt. 

Adres: Goffertstadion, Stadionplein 1 Nijmegen. Tijd: 10.00 - 14.30 uur.


Zondag 10 november: beleef de wedstrijd N.E.C. - Ajax!


Een andere mogelijkheid om even iets heel anders te doen, is de thuiswedstrijd N.E.C. tegen Ajax op zondag 10 november. Aanstaande zondag worden vijftig Nijmeegse mantelzorgers verwelkomt tijdens deze wedstrijd door stichting N.E.C. Doelbewust. Na de voetbalwedstrijd is er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje.

Adres: Goffertstadion, Stadionplein 1 Nijmegen. Tijd: 12.45 - 17.15 uur.


Dit bericht delen:

Advertenties