Wil jij spelen in Doornroosje en op het Valkhof Festival?

Van onze redactie
17 januari 2023

Voor de 37e keer staat De Roos van Nijmegen op het programma: een jaarlijks terugkerende muziekcompetitie voor Nijmeegs talent. De Roos maakt het mogelijk voor deze jonge talenten om hun repertoire een podium te geven.

Dit is het moment om je in te schrijven, want de laatste week tot de inschrijvingen sluiten is ingegaan. Door de jaren heen hebben alle mogelijke genres meegedaan aan De Roos: van punk tot hiphop, en van metal tot gitaarpop. Ook dit jaar kun je je weer aanmelden, waarna het publiek en een vakjury beslist wie er in de voorrondes in Merleyn mogen gaan spelen. Daar worden vier finalisten gekozen door de jury en het publiek.

Tijdens het traject word je vanuit De Roos voorbereid op finale, doordat er een coach wordt gekoppeld en er workshops worden gegeven door professionals uit de sector. Je wordt dus helemaal klaargestoomd om je beste performance ooit neer te zetten. En dat is van belang, want de winnaar kan een mooie stap zetten in zijn carrière.

Tijdens deze finale op 18 mei wordt er door vier talentvolle artiesten gestreden in Doornroosje om zich tot winnaar van De Roos te kronen. Naast deze prachtige titel, win je ook een plek op het Valkhof Festival, studiotijd bij Galloway Studio, een videoshoot voor een single van ANNABEL.nl en een weekendverblijf in De Bubbel van BRUT. De nummer twee wint een waardebon van Stockenhof ter waarde van €200,-, en degene met de meeste publieksstemmen wint een fotoshoot van As You Were.

Meld je nu aan
Een act die komt uit (omgeving) Nijmegen, of studeert aan HAN Nijmegen, ROC Nijmegen of Radboud Universiteit kan zich opgeven voor de Roos. Voor extra informatie, check het reglement op de website. Inschrijven kan tot en met maandag 23 januari 2023 via roosvannijmegen.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen