Laat jij je in slaap zingen door kamerkoor Sequentus?

Van onze redactie
13 januari 2023

Kom op zondag 29 januari om 16.00 uur luisteren naar het concert ‘Als d’avond valt’ van Nijmeegs kamerkoor Sequentus. Sequentus zingt deze namiddag in de Sint Maartenskerk in Lent diverse berceuses (wiegeliedjes) en klassieke werken waarin de ‘eeuwige slaap’ centraal staat. Sequentus belooft je na een stemmige namiddag weer wakker naar huis te sturen. Kijk voor kaartjes op www.sequentus.nl.

Je luistert op 29 januari onder meer naar twee avondliederen van componisten Max Reger en Joseph Rheinberger. Verder neem je afscheid van de wakkere wereld met ‘Welt Ade, ich bin dein müde’ van Johan Rosenmuller en ‘So fahr ich hin’ gecomponeerd door Heinrich Schütz.  Naast deze muziek van ‘oudere meesters’ zingt Sequentus ook nieuwe werken. Zo recent dat twee Nederlandse componisten bij het concert aanwezig zijn om te luisteren naar de uitvoering van hun eigen berceuses. Het kamerkoor zingt onder leiding van dirigent Peter-Paul van Beekum.

Sequentus is een relatief jong koor (leeftijden 30-50 jaar) met uitdagend klassiek repertoire. Het kamerkoor is voor het volgende project op zoek naar extra bassen en tenoren. Met twintig zangers heeft het koor een mooie mix van stemgroepen, maar Sequentus vindt het leuk om nog verder te groeien. Dus heb je zangervaring en heb je zin om in een koor te zingen waarbij je snel resultaat hoort? Neem dan contact op met Sequentus via sequentus.nl en kom een donderdagavond meezingen om te kijken of het koor bij je past.

Wat: Concert ‘Als d’avond valt’ van kamerkoor Sequentus
Waar: Sint Maartenskerk, Pastoor van Laakstraat 30, 6663 CA Lent
Wanneer: Zondag 29 januari, 16.00 uur
Kaartverkoop: Aan de deur en via www.sequentus.nl, 12,50 euro (kinderen tot 12 jaar gratis)
Meer info: www.sequentus.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen