Welkom bij Hobbycentrum Nijmegen Oost!

Van onze redactie
12 januari 2023

Hobbycentrum Nijmegen Oost is een wijkgericht centrum en biedt jong en oud de gelegenheid om deel te nemen aan ruim 30 verschillende creatieve activiteiten, met als uitgangspunt het aanbieden van zinvolle vrijetijdsbesteding en het voorkomen van een sociaal isolement.

Diversiteit aan activiteiten zoals, schilderen en tekenen op textiel, houtbewerken, boetseren, schilderen, (glas)mozaïeken, kalligrafie, ect. De stichting bestaat op dit moment uit 3 medewerkers en 65 vrijwilligers, die de activiteiten begeleiden, bardiensten uitvoeren en administratieve werkzaamheden verrichten. We zijn gevestigd in wijkcentrum Daalsehof aan de Daalsehof 2, 6521 GT Nijmegen.

Het Hobbycentrum maakt geen onderscheid tussen mensen. Iedereen kan deelnemer zijn. De jaarlijkse deelnemersbijdrage is laag zodat iedereen financieel in staat is om deel te nemen aan alle activiteiten. Voor de jaarlijkse bijdrage kunnen deelnemers onbeperkt deelnemen aan meerdere activiteiten. Deelnemen aan activiteiten is echter niet verplicht. Alleen kijken, het drinken van een kopje koffie of het maken van een praatje, is ook mogelijk bij het Hobbycentrum. "We streven naar een centrum waar iedereen elkaar kan ontmoeten, waar we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren."

"We zijn vijf dagen per week geopend van maandag tot vrijdag tussen 9.00-17.00 uur en op woensdagavond tussen 19.00-21.30 uur.
Elke doordeweekse dag is er gratis koffie en thee tussen 9.00-11.00 uur dit wordt gefinancierd door de gemeente Nijmegen tot en met 31 maart 2023."

Leuke nieuwtjes in Hobbycentrum Nijmegen-Oost.

Soepie Doen  
We hebben goed nieuws er is op de maandag, dinsdag en donderdagmiddag soep tussen 12.30-15.00 uur. Deze wordt gemaakt door Sterker – De Goede dag. De kosten voor een kop soep zijn €1,50, als je een strippenkaart koopt bij Hobbycentrum Nijmegen-Oost krijg je 7 koppen soep voor €10,-. 
Kom jij ook gezellig een kop soep eten? 

Soepie Doen - fotograaf Jennifer Jansen Voortjes – Coördinator Hobbycentrum Nijmegen-Oost

Breien/haken en spelletjesmiddag
Elke woensdagmiddag is er tussen 13.30-15.30 breien en haken. Of kom naar de gezellige spelletjesmiddag op donderdagmiddag  tussen 12.30-13.30 uur. Beide activiteiten vinden plaats in de ontmoetingsruimte. Deelname aan deze activiteit is gratis.

Word jij onze nieuwe deelnemer of vrijwilliger?
Bel voor een rondleiding T: (024) 323 13 30 of mail info@hobbycentrumnijmegenoost.nl of kom gezellig langs voor een bakje koffie of thee. Of bekijk onze website voor meer informatie www.hobbycentrumnijmegenoost.nl

Beeldhouwen in hout – dinsdagochtend tussen 10.00-12.00 uur of vrijdagmiddag 13.30-16.30 uur – fotograaf Hobbycentrum Nijmegen-Oost


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen