Seniorendansavond in OBG Nijmegen op 10 januari

Van onze redactie | Foto: Ineke Janssen
6 januari 2023

Dinsdag 10 januari: seniorendansavond met Jan Kersten

Ook in het nieuwe jaar organiseert Seniorencafé  Burgerlust dansavonden met live muziek in OBG Nijmegen. Entertainer en multitalent Jan Kersten geeft dinsdag 10 januari de muzikale aftrap, gevolgd door Frans Arntz dinsdag 24 januari.
Beginner of gevorderde, alleen of in gezelschap, stijl- of lindanceliefhebber; iedereen is welkom.

En..  een mooie gelegenheid om de kerstkilootjes eraf te swingen. Aanvang 19.30, toegang is gratis.

Seniorencafé Burgerlust organiseert elke tweede en vierde dinsdag van de maand een dans- en  muziekavond in OBG Nijmegen. Vaste muzikanten staan garant voor een gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en linedance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers verzorgen, de bar, bediening en de gratis hapjes.
Gemiddeld zo’n tachtig tot negentig mensen komen er; trouwe bezoekers, soms al vele jaren lang, maar ook veel nieuwelingen weten het danscafé te vinden. Ben jij al geweest?

Gezond oud worden
OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen. Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf: kom eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom!

Seniorencafé Burgerlust, elke 2e en 4e dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur,
OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur.


Dit bericht delen:

Advertenties