Een weldadig klankbad bij het Marikenhuis - doe mee!

Van onze redactie
28 december 2022

Woensdag 4 januari | 14.00 – 15.00 uur | Marikenhuis | Eigen bijdrage € 2,50. Samen met anderen muziek maken of je als toehoorder laten onderdompelen in een klankbad!

'Zijn wij dat?' .... een veelgehoorde reactie van deelnemers aan deze workshop. Het Marikenhuis beschikt over prachtig klinkende muziekinstrumenten. Hiermee kan men, zonder muzikale kennis en zonder notenschrift, lekker muziek maken. Samen spelen met klanken haalt je even helemaal uit je hoofd en weg van je zorgen. En een mooie bijkomstigheid is dat het, voordat je het weet, klinkt dat als muziek. "Onze ervaring is dat deelnemers vaak verbaasd en enthousiast reageren. 'Zijn wij dat?'
We spelen rustgevende, meditatieve en soms swingende muziek, die voor de toehoorder een fijn klankbad kan vormen."

Voor deelname aan deze muzikale activiteit heb je geen kennis of ervaring op muziekgebied nodig. Meld je aan, alleen of met een vriend(in), partner, broer, zus of iemand anders die belangrijk voor je is. Iedereen is welkom!

Begeleiding: Niek Edeling (multi-instrumentalist).
Voor wie: Iedereen mag meedoen, muzikale ervaring is niet nodig.
Aanmelden: Als je wilt meedoen of je als toehoorder wilt laten onderdompelen stuur dan een mailtje aan: niekedeling@gmail.com.

Bij te weinig aanmeldingen gaat de workshop niet door. U krijgt dan tijdig een bericht. Ook als er te veel aanmeldingen zijn krijgt u hiervan bericht en kunt u meedoen bij een volgende 'Spelen met Klanken'.


Dit bericht delen:

Advertenties