Gewonde bij gewapende overval in Professor Asselbergsstraat

Tekst en foto's: Lars Schwachöfer
24 december 2022

Vanmorgen vond omstreeks 11.30 uur een gewapende overval plaats aan de Professor Asselbergsstraat. De bewoner van een woning raakte lichtgewond.

De politie rukte met meerdere eenheden uit naar de woning. Omdat het om een gewapende overval zou gaan, droegen zij zware kogelwerende vesten. Op het moment van de overval was een ouder echtpaar aanwezig in de woning. De mannelijke bewoner van de woning, raakte lichtgewond na een worsteling waarbij de overvaller de woning in probeerde te komen. De overvaller ging er vervolgens te voet vandoor.

Een man raakte lichtgewond. Hij is voor verdere controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek in en om de woning. Hiervoor is ook een speurhond ingezet. De overvaller, een Nederlands sprekende man met een lichte huidskleur van tussen de 15 en 20 jaar oud en ongeveer 1 meter 70 lang, werd niet meer aangetroffen.

Update
Gezien de grote impact van dit incident vraagte de politie getuigen om zich te melden. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, is welkom. Ook vragen ze buurtbewoners om beeldmateriaal uit te kijken. Denk aan beelden van deurbelcamera’s, bewakingscamera’s of dashcams. Mogelijk is de overvaller daarop te zien. Melden kan via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen