Sint Maartenskliniek in top 10 Ziekenhuizen

Van onze redactie
23 december 2022

Dankzij de hoge patiëntwaarderingen staat de Sint Maartenskliniek in de Top 10 Ziekenhuizen 2022 van ZorgkaartNederland. En dat als enige ziekenhuis voor de vierde keer op rij!

“We zijn enorm verheugd met dit mooie resultaat”, zegt bestuursvoorzitter Mark Van Houdenhoven. “De hoge waardering die we van onze patiënten blijven krijgen, zorgt ook voor veel trots. Niet alleen bij mij, maar bij alle medewerkers. En bij onze patiënten. Want we doen dit natuurlijk met z’n allen. Daarnaast zorgen de vele ervaringen die patiënten via ZorgkaartNederland delen er ook voor dat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Win-win dus.”

Persoonlijk
Maatwerk is in ons gespecialiseerde ziekenhuis vanzelfsprekend, voor patiënten is het vaak een aangename verrassing. Ze voelen zich gehoord en gezien. Van Houdenhoven: “Wij vinden dat iedere patiënt recht heeft op een persoonlijke benadering. Daarom staan we dicht bij de patiënt en luisteren we naar ieders verhaal.” Die persoonlijke zorg gaat bij ons bovendien hand in hand met onderzoek en technologie. Onze patiënten waarderen het dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om de beste zorg te kunnen leveren.

Goed gewaardeerd
ZorgkaartNederland is de grootste onafhankelijke keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Al die gedeelde patiëntervaringen leidden tot een top 10 met de best gewaardeerde ziekenhuizen van 2022 (ZorgkaartNederland maakt binnen die top 10 geen volgorde bekend). En daar horen wij weer bij. Voor de vierde keer op rij!


Dit bericht delen:

Advertenties