Politie onderzoekt melding van steekincident aan Energieweg

Tekst en foto's: Lars Schwachöfer
21 december 2022

De politie kreeg vanavond omstreeks 19.30 uur melding van een steekincident bij een tankstation aan de Energieweg. Agenten doen onderzoek.

Getuigen vertellen dat zij een jongedame gillend de winkel van het tankstation in zagen en hoorden rennen. Agenten hebben de vrouw opgevangen. Andere agenten spreken met omstanders en controleren geparkeerde auto's. In een van de auto's werden flessen lachgas aangetroffen. De eigenaar van de auto is geboeid.

De politie laat weten dat er onderzoek is gedaan naar mishandeling en een steekincident, maar dat zij niks vast konden stellen. Er wordt geen aangifte gedaan en er zijn geen aanhoudingen verricht. De vrouw is nagekeken door een verpleegkundige. Ze was niet gestoken, maar raakte wel lichtgewond. Ze hoefde niet naar het ziekenhuis. 

De jongeman bleek niet betrokken te zijn bij de mishandeling. Agenten maakten zijn boeien los. Aan het vervoer van gasflessen zitten regels, maar de auto stond stil. Het bezit en gebruik van lachgas is op dit moment nog niet voor de wet verboden.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen